Nově registrovaní
+4
Admin
Acheroll
blackrain
Nuramon
8 posters
Strana 1 z 1
Nově registrovaní
Kontaktujte AngarCO ingame/na TS pokud si chcete zažádat o přístup na fórum
Budeme začínat na scryde.ru od listopadu 2019
Budeme začínat na scryde.ru od listopadu 2019
Naposledy upravil Admin dne Tue Dec 03, 2019 1:57 pm, celkově upraveno 2 krát
Re: Nově registrovaní
Ahoj, přišel jsem se zatím jen podívat co a jak . Už multiplayer hry nehraju kvůli zachování duševního zdraví ,ale možná bych zas nějaký čas našel .
Nuramon- Poèet pøíspìvkù : 1
Můžeš ještě 14dni meditovat, chodit na jogu atd server začíná az 12.listopadu a jedeme no stress, žádné hroceni.Nuramon napsal:Ahoj, přišel jsem se zatím jen podívat co a jak . Už multiplayer hry nehraju kvůli zachování duševního zdraví ,ale možná bych zas nějaký čas našel .
blackrain- Poèet pøíspìvkù : 105
Nuramon napsal:Ahoj, přišel jsem se zatím jen podívat co a jak . Už multiplayer hry nehraju kvůli zachování duševního zdraví ,ale možná bych zas nějaký čas našel .
přijď, musíš..
Acheroll- Poèet pøíspìvkù : 38
Nuramon napsal:Ahoj, přišel jsem se zatím jen podívat co a jak . Už multiplayer hry nehraju kvůli zachování duševního zdraví ,ale možná bych zas nějaký čas našel .
přístup na forko potvrzen, rádi tě uvidíme.
Takže RPG-CLUB místo L2 Elixir ?
Ahojte,
psal mi Norbert, takže L2 Elixir už tedy instalovat nemám a mám počkat rovnou na H5 RPG jo? Přemýšlím, že bych se vrátila, ale mám fitko a jen nějaké víkendy volné. Budu tu méně, ale občas bych čas měla. Přemýšlím o tom, že bych se na to chvilkové hraní vrátila.
Mějte se,
Sechmet / Sechmi / Rumi / Rumenka či jak už jsem to měla, ani nevím.
psal mi Norbert, takže L2 Elixir už tedy instalovat nemám a mám počkat rovnou na H5 RPG jo? Přemýšlím, že bych se vrátila, ale mám fitko a jen nějaké víkendy volné. Budu tu méně, ale občas bych čas měla. Přemýšlím o tom, že bych se na to chvilkové hraní vrátila.
Mějte se,
SladkaBuchtička- Anonymní
Ahoj,
je to tak, L2elixir už nebrat, počkáme si na ten RGP, když se zaregistruješ tady tak ti dám přístup a budeš vidět pak do ostatních sekcí na fórku. O víkendu jsou ty nejlepší akce, CSka a TWčka... budeme se těšit Rumi.
je to tak, L2elixir už nebrat, počkáme si na ten RGP, když se zaregistruješ tady tak ti dám přístup a budeš vidět pak do ostatních sekcí na fórku. O víkendu jsou ty nejlepší akce, CSka a TWčka... budeme se těšit Rumi.
SladkaBuchtička napsal:Ahojte,
Mějte se,
Ahoj,
super, tak už se těším. V pondělí končím v práci v šest takže předpokládám, že budu ve hře k dispozici po půl osmé. Akorát sluchátka s mikrákem budou až od příštího víkendu (16.11.). Zatím jen se sluchátkama bez mikráku na TS.
Předpokládám, že už pár lidí bude lognutých. =) Na fórku už jsem regnutá.
Rumi
super, tak už se těším. V pondělí končím v práci v šest takže předpokládám, že budu ve hře k dispozici po půl osmé. Akorát sluchátka s mikrákem budou až od příštího víkendu (16.11.). Zatím jen se sluchátkama bez mikráku na TS.
Předpokládám, že už pár lidí bude lognutých. =) Na fórku už jsem regnutá.
Rumi
Admin napsal:Ahoj,
je to tak, L2elixir už nebrat, počkáme si na ten RGP, když se zaregistruješ tady tak ti dám přístup a budeš vidět pak do ostatních sekcí na fórku. O víkendu jsou ty nejlepší akce, CSka a TWčka... budeme se těšit Rumi.SladkaBuchtička napsal:Ahojte,
Mějte se,
Rumi- Poèet pøíspìvkù : 9
caute tak jak valcite ? Kde zrovna hrajete ? porad na tom rpg ? (Sulin)
destrien- Poèet pøíspìvkù : 20
většina z nás nikde už nehraje a asi ani hrát v následujících měsících nebude...pokud se zase někdy sejdeme, tak zase až někdy na podzim/zima odhaduji (myšleno koordinovaně ve větším počtu). Pokud teď někdo hraje tak asi sólo 'buhvikde'.destrien napsal:caute tak jak valcite ? Kde zrovna hrajete ? porad na tom rpg ? (Sulin)
24.5. se spousti l2 arion classic server, je to lionna ktera jela ted pres pul roku kdo se chce pridat, btw bleku napises mi vase nove ts?
destrien- Poèet pøíspìvkù : 20
server adresa: ts3.coreplay.eu ...ostatní stejnédestrien napsal:24.5. se spousti l2 arion classic server, je to lionna ktera jela ted pres pul roku kdo se chce pridat, btw bleku napises mi vase nove ts?
destrien napsal:caute tak jak valcite ? Kde zrovna hrajete ? porad na tom rpg ? (Sulin)
dostal jsi už práva můžeš do všech sekcí šulíne
zdar, z důvodu toho že minulý RPG jsem leavnul kvůli chlapci co mi nadával, že jsem nolifer, tak jste mi smazali práva (asi :O) i tady, ještě jsem chtěnej nebo už mě nikdo nechce?
Acheroll- Poèet pøíspìvkù : 38
Acheroll napsal:zdar, z důvodu toho že minulý RPG jsem leavnul kvůli chlapci co mi nadával, že jsem nolifer, tak jste mi smazali práva (asi :O) i tady, ještě jsem chtěnej nebo už mě nikdo nechce?
Ahoj, práva máš zpátky, vím že tam byl tenhle problém, ale ještě něco dalšího. Rok je za námi a já nevidím důvod proč ti to zas nedat Angar
Ahoj :-)
Ahoj po dlouhé době jsem se přišel podívat :-)
PetKyn- Poèet pøíspìvkù : 1
čus borci a borkyně, rád bych si s vámi znovu někde zahrál
Nazariel- Poèet pøíspìvkù : 3
děkuji. Já jsem si o ně, na tomhle novým forku, snad ani nezažádal
Nazariel napsal:čus borci a borkyně, rád bych si s vámi znovu někde zahrál
ahoj, máš zase práva do forka, ale nevzpomínám si proč jsem to je sbíral, jsme se naposled nějak nepohodli? ani si nepamatuji, koukal jsem ze jsi mě psal pmko předevčíre ale afkoval jsem a pak už jsi nebyl online, zkus to ještě příště a nebo na tsku.
děkuji. Ne ne, žádný nepohody, jen jsem si ještě nezažádal o práva na tomhle fórku
Nazariel- Poèet pøíspìvkù : 3
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: